Dostałem info od kapitana Letza z 8th Karoliny Północnej:
Wir würden uns freuen euch zum 4.Cicil War Weekend begrüßen zu dürfen.
Termin 01.05.2010 in der Westernstadt Eldorado Templin (in der nähe von Berlin- 8k km nördlich) Du kennst ja unsere Hompage
Mit freundlichen Grüßen
Cpt.Chr.H.A.Letz
8th NC
Do Templina zapraszali nas też w tym roku. Chłopakami z 8th NC są spoko.
Ojciec założyciel
Masz może jakieś bliższe szczegóły?
Zapodaj może ich stronę www, bo w razie czego pewnie tam będzie można zasięgnąć informacji.
Poza faktem, że coś się szykuje, nie wiem nic więcej.
www.8thnorthcarolina.de
Westernowe Mistrzostwa Polski? Też zapowiada się interesująco Ale nie można być wszędzie...
Użytkownik
Witam, czy ktoś się wybiera do Templina? Bo jakoś cicho o tym na forum. Czyżby nasze drogi znowu się miały rozminąć, jak ktoś chce się zabrać i być
uwiecznionym po wsze czasy ewentualnie 2 miejsca w aucie na trasie Bydgoszcz - Wałcz - Starogard Szcz. - Templin. Na Słowację chyba się nie wybiorę. gdyż mam dwa razy dalej i coś mi wypada. Przeprowadziłem rozmowy z sympatycznym Generałem Jorgiem, Wedekindem oraz Siebertem. Głupio i żal aby zabrakło na filmie rodaków...
Imprez w Templinie jest przynajmniej kilka w roku. Niestety na tą o której wspomniałem w pierwszym poście, czyli w weekend majowy, nie wybieram się. Nie wyrobie się logistycznie. Ale dzięki za propozycję. Wierzę, że prędzej czy później, w końcu się spotkamy.
Ostatnio edytowany przez smednir (2010-04-22 19:08:02)
Użytkownik
Pozostaje mieć nadzieję gdy jak będę kręcił "Gettysburg" gdzieś pod Warszawą i będę szukał statystów to może się nasze drogi skrzyżują, a może na prawdziwym Gettysburgu? Jak będziecie robić wspólny wypad to też się piszę. Właśnie pracuję nad filmem, i ten Boxberg to jedyne w swoim rodzaju reko nie organizowane przez ze mnie ( robiłem takie do innych filmów) bez udziału publiki w której brałem udział, wrażenia extra i nawet dostaliśmy od Jorga wyżerkę...