Pani i Panowie, oto dziś dotarła do mnie przesyłka od naszego nieocenionego Freda. Pozwólcie zatem, że podzielę się kilkoma spostrzeżeniami, które mogą być nam wszystkim pomocne.
!. Kepi dopasowane idealnie. Dobrze zrobione, starannie wykończone. Nie wiem czy daszek nie za miękki, ale mogę się mylić. Mam pewne wątpliwości co do paska, ale to także kwestia mądrzejszych ode mnie (w sobotę mam nadzieję na konsultacje).
2. Płaszcz drodzy moi przepiękny! Będę chyba musiał jakąś legendę stworzyć, że niby z martwego oficera czy cuś, bo tak ładnego i mięciutkiego płaszcza to zwykły żołnierz może tylko pozazdrościć Niestety, najprawdopodobniej walnąłem się w podawaniu rozmiarów i ramiona są za szerokie, pewnie będzie do poprawki, bo trzech takich jak ja by się nim owinęło
Ale jak się założy na mundur z całym ekwipunkiem, to daje radę.
Kolorystyka jest zdajsie w Confederate Grey, czyli dużo ciemniejsza od naszych mundurów, ale nie sądzę, żeby to był jakiś problem (oczywiście znów czekam na konsultacje mądrzejszych)
Ogólnie zatem uważam, że wyroby są więcej niż dobre. Z czystym sumieniem polecam i bardzo, ale to bardzo dziękuję
Ostatnio edytowany przez kargen (2011-03-03 20:27:08)
Kargenie, zatem nie zapomnij wziac plaszcza w sobote, bo tez nosze sie z zamiarem zakupu. Dzieki!