Użytkownik
Nie wiem czy ja jestem taki słaby w obsłudze czy to winna programu. Czy da sie tak ustawić by po zalogowaniu było jakies powiadomienie ze mam widaomosc na PW?
Sprawa druga: na maila przychodzi mi powiadomienie że mam wiadomość i widzę jej treść. Wchodzę w wiadomości na forum a tam pusto. Czarna dziura jakaś.
Czy ktoś może coś poradzić?
Ostatnio edytowany przez Saguaro Mike (2010-11-12 12:39:18)
Ojciec założyciel
Odpowiem jak typowy informatyk (którym nie jestem) - u mnie działa
Tzn. jak mam nowe PW i się zaloguję, to w lewym górnym rogu mryga mi informacja, że są nowe Prywatne Wiadomości.
Podobnie z powiadomieniem na maila - przychodzi powiadomienie z informacją o PW i jej treścią. I po zalogowaniu na forum też jest ta PW. Czasem się zdarza, że mail z informacją przychodzi z kilkugodzinnym opóźnieniem - zdążę przeczytać i skasować PW, a dopiero potem dostaję maila o nowej wiadomości. Może w Twoim przypadku było podobnie?
Niebieski dziubasek
Cenzorzy i inni admini, proszę coś zrobił ze skrzynką Powstańca, bo "pisze" od miesiąca, że jest pełna.
Użytkownik
Blu, ja mam puściutką właśnie sprawdzałem. Ale za to Ty masz pełną taki mam komunikat , gdy dzisiaj do Ciebie wysyłałem wiadomość. Jeśli masz pełną skrzynkę też wiadomości nie wyślesz.
Niebieski dziubasek
Usunąłem ze swojej skrzynki wszystki wiadomości i udało się wysłać wiadomość
Tylko, że tych usuniętych wiadomości było kilka wysłanych i kilka odebranych. Więc chyba nasze skrzynki (skrzyneczki) nie mają za dużej pojemności
Nasze "skrzyneczki" mają pojemność ok 10 wysłanych/odebranych wiadomości. Niestety takie są uroki "darmówek" jak mawiał Eastwood
Lepiej pisać na maila, jest w opcjach konta możliwość wpisania e-maila i przesyłania na niego wiadomości. Blue widzę, że tak masz, Powstaniec też, więc raczej nie będzie z tym problemu
Niebieski dziubasek
Co ciekawe, gdy "skrzyneczka" jest zapchana, nie działa wysyłanie e-maila z profilu użytkownika (bo to też próbowałem)