Użytkownik
Odpadamy, dwutygodniowy poligon w tym czsie. Kryptonim "Borsuk".
A ja może jednak zdążę. Mam tylko wątpliwości czy będę miał blachy i guziki nie umiem kupować u amerykańców.
Peter napisał:
A ja może jednak zdążę. Mam tylko wątpliwości czy będę miał blachy i guziki
nie umiem kupować u amerykańców.
Jeszcze raz FRED . Wiem że ma klamry "US i CS" a może i inne elementy wyposażenia .
Peter napisał:
A ja może jednak zdążę. Mam tylko wątpliwości czy będę miał blachy i guziki
nie umiem kupować u amerykańców.
To dołączysz się do zamówienia, jak ktoś będzie kupował. Poradzę to samo co Bobowi, kup drewniane guziki i/lub metalowe (po ok 1,20-2,0 zł/szt.) tylko bez wytłoczeń i napisów i przyszyj. Potem jak zamówisz to przeszyjesz już właściciwe. Co do pasa, to też jakiś zwykły skórzany z prostą klamrą przejdzie. Gorzej jak będziesz miał plastikową butelkę niż taki pas
I tak zrobiłem . Czekam właśnie na guziki i manierkę dołączoną do zamówienia
14.04.10. Wszystko się powoli kompletuje. Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze wybierze gdyż sam nie pojadę.
Ostatnio edytowany przez Peter (2010-04-14 20:28:14)
brunio napisał:
Ja napewno pojadę.
Yankesi w liczbie dwóch plus rebeliancki " zwiadowca , fotograf" deklarują chęć udziału . Brunio jeśli pisałeś maila do organizatora to w jakim języku ? Chcielibyśmy zgłosić swój udział . Wszelkie podpowiedzi oraz sugestie mile widziane
Ja w ogóle do nich nie pisałem. Pisał Smednir, kiedy jeszcze nie wiedział że nie będzie mógł pojechać.
Po prostu spakuję klamoty i wezmę Słowaków z zaskoczenia. Psią budę mam, suchary mam więc nie potrzeba mi niczego ekstra ze strony Organizatorów. Pojadę i tyle, przecież mnie nie wyrzucą.
Właśnie wczoraj się dowiedziałem, że kumpel ma ślub w sobotę 15.05. Nie wiem czy będę mógł pojechać z Wami.
A będziecie jechać przez Kraków? Może uda mi się wymiksować z obowiązków to wtedy chętnie się przyłączę do szanownego grona "Szarych".
Panowie jak plany? Wyjazd już za mniej niż tydzień. Czy ktoś się wybiera? Jeśli tak to ja się chętnie przyłącze.
Peter napisał:
Panowie jak plany? Wyjazd już za mniej niż tydzień. Czy ktoś się wybiera? Jeśli tak to ja się chętnie przyłącze.
Niebiescy -Jadą . Niestety granicę przekraczamy w Boboszowie (dolnośląskie) i jedyną osobą którą moglibyśmy zabrać po drodze jest szary kapral .Niestety nie może pojechać.